ASK-behandling

Annia Löwentun

Master

Grundare av ASKen

ASK-behandling 


En ASK behandling är en unik behandlingsform där du får hjälp med att återställa ditt system. Den utförs liggande på bänk eller sittande på stol med kläder på. Din ASK behandlingsterapeut börjar med en diagnosreading som innebär en scanning över din kropp, själ och ande. Utifrån vad som medialt lyfts fram här fortsätter behandlingen med att balansera eteriska kroppar och chakran. Vid behov löses tidigare inkarnationer upp.


Transformation av olika blockeringar och trauman sker och därigenom får du en skjuts i din personliga och andliga utveckling. Olika arbeten via kundalini-kraften kan korrigeras för ett bättre flöde och även nya eteriska kroppar kan överlämnas till dig för att din andliga utveckling ska påbörjas eller fortsätta att expandera. Efter avslutad behandling får du veta hur du fortsätter din andliga utveckling och hur Du ska gå vidare för att komma ur ett eventuellt mönster.


"Jag är nu i ett tillstånd som känns som en ständigt uppåtgående spiral, något som jag inte trodde fanns tidigare. Vid varje healingtillfälle händer det mer och mer, och jag känner mig djupt och innerligt tacksam för det som sker. Det är nästan omöjligt att inte gråta en skvätt efter varje behandling, så intenstivt och gripande blir det för mig."                                                                                                                                                                                                                         Ismael

För bokning

kontakta Jennyli på 0702-112475


 • En behandling (ca 1,5 timma) kostar 850 :-
 • Jag jobbar även på distans, telefon eller videosamtal.
 • Jag tar också emot i min lokal/kursgård, utanför Ullared. Se fliken Borrås
 • Jag innehar F-skattsedel.


ASK behandlingsterapeut


Jag har läst till yrkescertifikat inom ASK-en, vilket innefattar grundutbildning i ett år, och yrkesutbildning i ett halvår, med inriktning "Kundalini och utomjordiska universum". Jag har även en påbyggnad med ASK-ens färghealing, där man med hjälp av färgernas energi kommer djupare i behandlingen. Färgerna kanaliseras via Egypten och dess pyramider, från den ursprungliga ASK-källan. I grunden är jag massageterapeut, och har jobbat med det i flera år tidigare. 

  Varför ASK-healing?


  ASK-behandling är en unik metod som hjälper människor att återfå ursprungskroppen -

  blåkopian som vi föddes med. Den hjälper oss också att utveckla regnbågskroppen -

  den vibrerande kärnan till ett högre medvetande. ASK-källans kraft är mycket helande, ren och kärleksfull, och den hjälper oss att lösa upp gamla trauman och läka själen på djupet så att vi lättare kan ta steget in i en ny tid av ren kärlek, frid, glädje och andlig visdom.


  ASK-källan har öppnats nu i vår tid, just för att hjälpa oss människor med uppstigningen, och övergången till en ny tidsålder. Källan öppnades för Annia 2002, och sedan dess har hon utvecklat och arbetat med källan. Vi lever i en makalöst spännande tid som är historisk på många sätt. Det uppvaknande, och den uppstigning i frekvens som sker, är utöver det vanliga. Därför har jag, som också har ett stort andligt kall att hjälpa människor i denna process, valt att gå ASK-källans väg. Behandlingsmetoden har blivit ett fint komplement till mina spirituella romaner, som också hjälper oss på den andliga skapelsevägen. 

  Min vision


  Min vision är att hjälpa mänskligheten ta nästa kliv i sin utvecklingsnivå. Vilket också enligt inkaprofetian handlade om "En Ny upplyst Människa", som skulle vandra på Jorden, 500 år efter att de lämnat Jorden, vilket är nu. Jag drivs starkt av att kunna vara en länk i detta arbete, i det skifte vi är inne i. Motpolen till denna process, är enligt mig, den människa 2.0 som är på väg att skapas genom AI. Detta är en onaturlig väg, och jag tror att den andliga vägen är den enda sunda vägen att utvecklas som människa. 

  Användbar info


  Följande länkar erhåller bra info, som är en del av min andliga resa.

   


  Jag gick min healing-utbildning hos Annias ASK. Jag har gett ut mina böcker på Förlagshuset Siljans Måsar. Min första kontakt med inkatradi-tionen var hos Inka Spirit, och på St-Germain publicerar jag kanaliserade meditationer.

  Min historia


  Jag föddes med ett kall att hjälpa människan in i den nya gyllene tidsåldern. Dock har det uppenbarats i olika steg. Intresset för indianer och särskilt inkafilosofin kom tidigt. Därför gick jag kurser och lärde mig arbetet med energier utifrån deras tradition, som bevarats av Qero-indianerna i Peru. Detta var år 2000.  Men det avgörande skiftet för mig kom hösten 2006 när min bonusmamma dog. Hon hjälpte mig, från andra sidan, att öppna upp för kanalen till den gudomliga källan via Plejaderna, så att jag kunde ta emot viktig visdom som hjälper människan i uppstigningen. Denna visdom gick hand i hand med inkafolkets filosofi, men med lite nyare ord och infallsvinklar.  Det fanns, efter böckerna, en längtan hos mig att jobba mer konkret med den nya tidens energier. Att få möta klienter, och/eller jobba på distans med healing. Och ASK-en passar in perfekt på den väg jag har valt. Kanske hittar också du hem i ASK-ens energier!