Om mig

Det har varit mitt kall, sedan 2007, då jag hade mitt andliga uppvaknande, att förmedla de kosmiska och eviga sanningarna till människor på jorden. Jag har gjort det via mina böcker, min blogg, Facebook och Youbube. Evigheternas bok är den första skriften, och grunden till allt annat jag skriver och kanaliserar. Det är en skapelseberättelse om oss människor. Ett manifest för en ny tid, ett nytt medvetande och en ny människa. Böckerna om Maia Aela följer i mina fotspår när det gäller mitt stora intresse för indianernas livsfilosofi, särskilt inkafolket. 

Jag har under större delen av mitt liv spelat fiol och muciserat mycket, både när och fjärran. Fyra turnéer till Sydamerika blev det under åren 1994 till 2001 med världsmusikbandet "Amanecer". Vår musik är en blandning av svensk, grekisk och latinamerikansk folkmusik.Jag är utbildad kulturförmedlare, med litteratur som huvudämne. Dessa studier öppnade dörren för mitt eget skrivande. Det blev samma med mitt arbete som massör. Det blev en inkörsport för healingen att börja arbeta med mig. Även kurserna inom inkafilosofin, där man arbetar med de levande energierna, stärkte healingen. Jag är nu certifierad ASK behandlingsterapeut, där jag tillsammans med klient kan få jobba med min mediala sida, och samtidigt bli en kanal för den nya tidens uppstigningsenergier, åt klient. Se fliken ASK-behandling.Evigheternas bok är resultatet av en uppvaknandeprocess som startade väldigt plötsligt för mig vid en spontan initiering när en familjemedlem lämnade jordelivet. Hon hjälpte mig att få kontakt med den inre gudomliga källan som då började välla ut ur mig i form av skrift. Egentligen började resan långt innan dess och jag kan se hur min kontakt med Inkaindianernas naturreligion förberedde mig på mitt uppdrag.


Detta uppdrag är att förmedla de ursprungliga livsvisdomarna från stjärnan Maia i Plejaderna. Eftersom Inkaindianer och Mayaindianer härstammar från den galaxen faller det sig naturligt att mina böcker sammanlänkar min egen kristna tradition med indianernas urgamla visdomar.


I min första bok om "Maia Aela – Flickan från planeten Akleja", blir detta samband ännu tydligare. Maia möter en man ifrån Peru vars ättlingar var Inkaindianer. Samtidigt får hon kontakt med sina förfäder från Plejaderna. Budskapen vävs samman och passar som handen i handsken. Maia och Ernesto blir också varse att de har ett uppdrag tillsammans och det är att förmedla dessa visdomar till världen och människorna. I efterhand har jag kunnat konstatera att Maia Aela på många plan, faktiskt är lite av en självbiografi. I den tredje boken om Maia Aela fullföljer hon uppdraget när hon åker till Machu Picchu i Peru. Hennes resa blir allas vår resa, på mer än ett plan. Din kontakt med Plejaderna, ditt högre Jag och de mästare som hjälper dig, förstärks när du läser trilogin om Maia Aela. Saker och ting faller på plats, och du förstår vem du är, varför du är här och vad uppdraget i vår tid är.
Jennyli Gustafsson