Samarbetspartners

Mina samarbetspartners


Här finner du länkar och information till de företag som jag vid något tillfälle samarbetat med för att få fram och lansera mina böcker. Jag har varit mer än nöjd med alla av dem. Och det känns som om de har blivit skickade min väg för att bidra med sin kunskap till det arbete jag gör. Jag känner mig djupt tacksam och ödmjuk inför deras kompetens och engagemang. 

Förlagshuset Siljans Måsar


... är en röst för de författare som skriver det goda och läkande ordet, ur livserfarenhet av smärta, rädsla och sorg; visdom, fylld av förlåtelsens kraft och tillit till livet. Förlagets ambition är att publicera och lyfta fram de författare som delar vår livsfilosofi om medmänsklighet, välvilja, respekt, omtanke och livsglädje.


Yvonne har gett ut alla mina böcker på svenska. Vi har haft ett mycket nära och gott samarbete. Som ett systerskap!


Läs mer här!

Lilla Blå Tornet AB


Lilla blå tornet AB gör grafisk formgivning med fokus på böcker. Med kompetens inom typografi, formgivning och illustration kan du få hjälp då du vill ge ut din bok själv, oavsett om du vill trycka den eller ladda upp den som Jennyli har gjort. Lilla blå tornet drivs av Ann-Sofie Hammarström Östergren.


Ann-Sofie har hjälpt mig att sätta och publicera de engelska utgåvorna av mina böcker. Utan henne hade jag stått mig slätt. Grymt bra!Läs mer här!

Linnea Frank Photography


Linnea Frank is a Swedish born artist currently living in Cape Town, South Africa. She is most known for her unique style of photography and edit, both in fashion editorials and also her striking (and often very large) limited edition photo art prints on Metal.


Linnea created the cover for my swedish editions of  all my books, with a magic result that you can feel deep into your heart and soul.  I simply love them!


Read more here!

Great Little Britain


Great Little Britain erbjuder professionell översättning av alla sorters texter från svenska till engelska, samt korrekturläsning och textredigering. 


Åsa har gjort alla översättningar av mina böcker till engelska, med den äran! Hennes inkännande och täta kommunikation med mig har gjort mig mycket trygg och nöjd med resultatet.Läs mer här!