Röster om

SAGT AV LÄSARE!


- Jag kan varmt & med hela mitt hjärta rekommendera er att läsa denna bok (Maia Aela). Det finns ett djup och en klokhet i den som träffar mitt i prick. Tack Jennyli Gustafsson för du delat med dig av denna bok!!

Helena Bengtsson, författare till "Att hitta hem till hjärtat"


- Nu har jag läst denna härliga bok! Den är helt underbar. Enkelheten och renheten som förmedlas gör mig så glad och full av hopp! Kan varmt rekommendera boken till alla som vill hitta källan till skapelsens kraft <3 TACK JENNYLI - MAIA AELA och alla som medverkar!

Gunbritt Mars


En av de finaste böcker jag läst... sanning på sanning i den underbaraste kärleksförpackning.

Agneta Bjelkstam, författare till "Riken på Jorden"


Wow Jennyli! Din talbok/bok Maia Aela Flickan från Akleja är nog den bästa bok jag någonsin läst/hört. Stor kosmisk kunskap och visdom inlindat i en roman/historia. Och jag har läst böcker i hela mitt liv, många, många, mest esoterik. Åh vad jag njuter av att lyssna till din ljudbok. Den är verkligen suverän! Stort, Stort Grattis till att Du förmådde ta emot och förmedla denna text ! Helt enormt suveränt. Superbra information och kosmisk kunskap. Mycket inspirerande och upplyftande. Nu vill jag inte göra annat än lyssna. Längtar tills nästa möjlighet att fortsätta lyssna … ...Jag Uppmuntrar andra att köpa den ...

Louise Minerva Frostengren, författare till "Leva och dö medvetet" och "Gamla själar". www.dromcentrum.se